• TECHNOPLUS Kft.

  Báger Nóra belsőépítésszel nagyon gyorsan és hatékonyan tudtunk együtt dolgozni. Precíz, körültekintő és hosszú távon gondolkozó szakember, aki nem csak az aktuális trendek hullámaira ül fel.

 • Katalin Nagy

  Nóra által tervezett fürdőszobánk kedvenc helyisége lett az otthonunknak. A felújítás eredményeképpen mind az elrendezés, mind a meglevő fürdőszoba berendezés felhasználása remek. A választott csempét nagyon szeretem, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel.

 • József Buránszki

  Több projektben is volt szerencsém együttműködni Nórival. Sok más tervezővel és van együttműködésem. Jelenleg az egyik legjobbnak gondolom. Magam ennyi tudással is őt választanám. Széles körben ismeri az anyagokat, és a lehetőségeket. Képes kommunikálni és megérteni az igényeket. És a kivitelezésben is a szakmai jártassága okán tud segíteni. Így biztosan a tervben megtervezett és az ügyfél által elfogadott otthon, iroda, vagy kávézó készül majd el.

 • Barbara Barath

  Annyira könnyű volt együtt dolgozni Nórával, hogy az embernek megjön a kedve a felújításhoz. Szuper partneri kapcsolatokkal rendelkezik, akikkel szintén ugyanolyan gyorsan lehet a beruházások során egyeztetni, korrigálni. Nóra bármikor be tud húzni egy vagány ötletbe, amitől nem csak egyedivé válik a tér, de nem is akarsz onnan kijönni soha többet.

 • David Nagy

  Nórával együtt dolgozni a házunk belterein élmény volt. A meglátásai gazdagították nemcsak az épületet, hanem minket is. Precíz, kedves, hozzáértő, alapos, rugalmas partner volt a munkában. Igazi áldás vele a közös tervezés. Az eredmény pedig messze felülmúlta az elképzeléseinket. Csak ajánlani tudjuk.